עוגת גבינה בשלוש שכבות - בני שוורץ
המתכון:
- מפרידים 6 ביצים.
- מקציפים במיקסר את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב ומעבירים לקערה.
- מקציפים בקערת המיקסר את החלמונים, חצי כוס סוכר, 500 גרם גבינה לבנה, קופסא גבינת שמנת 30%, חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל ו-4 כפות קורנפלור.
- מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות ומעבירים לתבנית אפיה עגולה קפיצית משומנת.
- אופים כשעה ב-180 מעלות, מכבים את התנור עם העוגה בפנים עד שמצטננת באיטיות. מכסים ומעבירים ללילה במקרר.
- לפני ההגשה מקציפים חצי מיכל שמנת מתוקה עם חצי כוס חלב וחצי שקית אינסטנט פודינג וניל שנותרה.
- מורחים על העוגה ומסדרים על הקצפת פלחי אפרסק .
- שומרים בקירור.