עוגת גבינה בשלוש שכבות - בני שוורץ

המתכון:

  • מפרידים 6 ביצים.
  • מקציפים במיקסר את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב ומעבירים לקערה.
  • מקציפים בקערת המיקסר את החלמונים, חצי כוס סוכר, 500 גרם גבינה לבנה, קופסא גבינת שמנת 30%, חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל ו-4 כפות קורנפלור.
  • מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות ומעבירים לתבנית אפיה עגולה קפיצית משומנת.
  • אופים כשעה ב-180 מעלות, מכבים את התנור עם העוגה בפנים עד שמצטננת באיטיות. מכסים ומעבירים ללילה במקרר.
  • לפני ההגשה מקציפים חצי מיכל שמנת מתוקה עם חצי כוס חלב וחצי שקית אינסטנט פודינג וניל שנותרה.
  • מורחים על העוגה ומסדרים על הקצפת פלחי אפרסק .
  • שומרים בקירור.

 

 

עוגת גבינה בשלוש שכבות - בני שוורץ