לזניה עם עגבניות שרי, מוצרלה ופרמז'ן - נולי ומולי
מצרכים:
- חבילת עלי לזניה
- 900 מ"ל חלב רותח
- 20 עגבניות שרי פרוסות
- מוצרלה מגוררת 120 גרם
- פרמז'ן מגורד 50 גרם
- 50 גרם קמח
- 50 גרם חמאה
- קמצוץ אורגנו
- מלח ופלפל שחור עפ"י הטעם
- קמצוץ אגוז מוסקט
הכנה:
- מחממים חמאה בסיר, ומוסיפים את הקמח והחלב הרותח.
- מביאים לרתיחה, ומוסיפים קמצוץ אגוז מוסקט, פלפל שחור ומלח ומבשלים כ-3 דקות.
- משמנים תבנית אפייה, ויוצקים עליה שכבה מהרוטב. מסדרים שכבה של עלי לזניה ועליה מסדרים שכבה של עגבניות השרי הפרוסות, ושכבה מהמוצרלה, ולסיום אורגנו.
- שוב שמים מרוטב החמאה ומסיימים עם השכבות ולסיום מפזרים את גבינת הפרמז'ן.
- אופים בתנור כ- 20 דקות בחום 220 מעלות. כשמוציאים בתנור מניחים בצד ל-10 דקות ומגישים.