לזניה עם עגבניות שרי, מוצרלה ופרמז'ן - נולי ומולי

מצרכים:

  • חבילת עלי לזניה
  • 900 מ"ל חלב רותח
  • 20 עגבניות שרי פרוסות
  • מוצרלה מגוררת 120 גרם
  • פרמז'ן מגורד 50 גרם
  • 50 גרם קמח
  • 50 גרם חמאה
  • קמצוץ אורגנו
  • מלח ופלפל שחור עפ"י הטעם
  • קמצוץ אגוז מוסקט

 

הכנה:

  • מחממים חמאה בסיר, ומוסיפים את הקמח והחלב הרותח.
  • מביאים לרתיחה, ומוסיפים קמצוץ אגוז מוסקט, פלפל שחור ומלח ומבשלים כ-3 דקות.
  • משמנים תבנית אפייה, ויוצקים עליה שכבה מהרוטב. מסדרים שכבה של עלי לזניה ועליה מסדרים שכבה של עגבניות השרי הפרוסות, ושכבה מהמוצרלה, ולסיום אורגנו.
  • שוב שמים מרוטב החמאה ומסיימים עם השכבות ולסיום מפזרים את גבינת הפרמז'ן.
  • אופים בתנור כ- 20 דקות בחום 220 מעלות. כשמוציאים בתנור מניחים בצד ל-10 דקות ומגישים.
לזניה עם עגבניות שרי, מוצרלה ופרמז'ן - נולי ומולי